Contacte


La idea inicial d’aquest blog va partir de dos usuaris del fòrum d’infraestructures, gratacels i transports Skyscrapercity.com (Daviolo i Sntiagom, per als que freqüenteu eixe fòrum), que davant la pràctica inexistència de llocs web amb informació d’utilitats sobre els transports de la ciutat d’Alacant, van decidir crear des de zero un lloc de trobada per a tots els interessants en temes de mobilitat, tramvies i fins i tot urbanisme així com simples ciutadans desitjosos de suplir l’actual falta d’informació de les pàgines web de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i de SuBús (empresa concesionària del transports urbà d’autobusos d’Alacant). Per això partint del què com a usuaris que necessitem una millor mobilitat urbana enfoquem aquest blog per tal de donar resposta a tot allò que ens haguera agradat poder trobar a algun lloc i que fins ara es trobava dispers enstre notícies de diaris, web de FGV, fòrums d’internet, BOGV, etc.

A partir d’ahi qualsevol col.laboració, del tipus que siga, per part de qualsevol interessat en aquest tema sempre serà benvinguda. La nostra intenció es mantindre aquest lloc actualitzat amb tot el que s’està fent, el que ja està en servei, i el que s’està gestant de cara al futur per a què l’usuari que arribe fins ací trobe disponible tota la informació que realment l’interessa sobre les línies, terminis d’execució d’obres, projectes, etc tractats per ciutadans de “a peu” com ell i usuaris d’eixe mateix transport públic.

A més de la funció més informativa de cara al ciutadà alacantí, també ens interessa tot el que té a veure amb el present i futur del TRAM propiament dit a tots els nivells i dels seus futurs desenvolupament així com qualsevol altre tipus de transport ferroviari dins l’Àrea Metropolitana d’Alacant-Elx. D’igual forma tampoc deixarem oblidat l’actual servei d’autobusos urbans que continua sent fins ara el transport urbà majoritari a la ciutat.

Ja per a acabar aquesta xicoteta presentació només dir-vos que esperem que trobeu ací realment el que busqueu i que en cas de no ser així ens ho demaneu.

Salutacions des de La Millor Terreta del Món.

Ací teniu el nostre e-mail de contacte per a qualsevol cosa, dubte, suggeriment o queixa que vulgueu plantejar-nos:


12 respostes a Contacte

 1. alfredo ha dit:

  Saludos

  Me gustaría conseguir los sonidos de la megafonia del tram, pero no consigo descargar los archivos que he encontrado. ¿Me los podríais pasar a mi mail?

  Gracias!!

 2. alacantonrails ha dit:

  Hola!
  Esque para eso te deberías dirigir a FGV… No sé si se podrán conseguir, pero si los consigues, por favor, ponte en contacto con nosotros que a mí también me interesan jejeje
  saludos

 3. manupodas ha dit:

  Buscad por los hilos del TRAM de Skyscrapercity, que me suena que alguien los colgó en un post. Repito, me suena… ^_^U

 4. manupodas ha dit:

  De todas formas Alfredo, ¿podrías decirme dónde has encontrado dichos archivos? Es posible que te pueda ayudar 😉

 5. PCM ha dit:

  gracias y enhorabuena por cumplir ya un año ofreciendo información exhaustiva y valiosa del TRAM Alacanti.Con todo merecimiento te hemos incluido en nuestro blogroll con banner exclusivo.
  saludos y feliz 2010
  MP

 6. alacantonrails ha dit:

  Moltes gràcies!

 7. carlos andrade ha dit:

  Buenas tardes
  me dirijo a uds en relación a daños que se han producido en el vallado colindante con el Centro asistencial Noruego de Altea,esto a raiz de los ultimos temporales que han azotado la región,como les he mencionado anteriormente el vallado que esta paralelo a la linea del tren se encuentra en el suelo asi mismo una serie de arboles que han caido sobre el cesped.He tomado contacto con el ayuntamiento de Altea los cuales me han dicho que tendria que contactar directamente con Uds.Les agradeceria si me pudiesen
  informar quien lleva este tema o algun numero de telefono al cual poder llamar. un cordial saludo
  Carlos Andrade
  jefe de mantenimiento
  centro asistencial Noruego
  03590 Altea
  Tlf. 966 881 930/678 618 712

 8. Ramon ha dit:

  me pueden decir los horaios del TRAM afectados por la huelga
  Gracias

 9. AlacantOnRails ha dit:

  Hola, ací tens:

  Dia / Hora
  15 – de 10.40 a 13.40
  18 – de 12 a 6
  19 – de 12.40 a 15.40
  20 – de 12.40 a 15.40
  21 – de 12.40 a 15.40
  22 – de 12.40 a 15.40 y de 9 a 12
  23 – de 12.40 a 15.40 y de 20 a 5
  24 – de 12.40 a 15.40
  26 – de 10 a 17
  27 – de 11 a 18

 10. bruno ha dit:

  Hi,
  You page is in Valencio, with that you exclude more the half of population of the discussion and information. We you have change it, you can inform me.

  Saludos

  Bruno

 11. AlacantOnRails ha dit:

  Hello!
  Since Internet is a free space, we have the right to express ourselves in whichever language is most convienient to us. We feel that, as Valencian is our mother tounge, that it is the most convenient means of presenting the website.
  However, if you have any questions, we will be very pleased to answer you, though you can also use google translator, which also includes Catalan (Valencian can be found as “Catalan” on google translator).

  Salutacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s